Mic mobilier din lemn de fag

Lemnul de fag reprezinta rezistenta si duritate. Din acest material se realizeaza o serie de obiecte mici de mobilier, potrivite interioarelor si amenajarilor realizate anterior.
Micul mobilier din fag il reprezinta scaunele, mesele pentru cafea, consolele sau vitrinele cu usi si sertare, biroruri.

In egala masura sunt rafinate cuierele pentru hol, dulapuri cu rafturi sau vitrina si scaunele pentru copii, mobilierul pentru gradinite sau suporturile pentru haine.
Lemnul de fag este prelucrat mecanic, finisat, lacuit sau vopsit astfel incat orice obiect in sine sa fie rezistent, elegant si frumos.
Fiind un lemn rezistent, obiectele din acest material sunt adesea mai greu de manevrat zilnic, de aceea se recomanda amplasarea acestor corpuri in spatii bine determinate.
Mobila din lemn de fag aburit are si o estetica speciala, dar si finisaje curbate, elegante din care se pot realiza: cuiere pom cu cadru stalp cu 6 agatatori; suport pentru pantofi, cuier fix de perete cu finisaje curbate; mese de cafea sau console cu picioare curbate si margini dantelate.
Patuturile din lemn de fag pentru copii au forme elegante, sunt calde datorita materialului folosit. Au suportul pentru saltea reglabil si pot avea grilaje fixe sau rabatabile, asigurand copilului confort.
Piesele de mobilier din lemn pictat sau sculptat, cu insertii de marmura sau sticla sablata: mese, console, dulapioare, etc. reprezinta obiecte unicat ce personalizeaza locuinta sau biroul.


Mobila si mobilier cu specific oriental
Mobila din lemn masiv de pin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*