Mic mobilier de bucatarie

Corpurile care compun micul mobilier de bucatarie se adreseaza celor care au camera destinata acestui scop de mici dimensiuni sau celor care au un spatiu mare si il pot completa cu accesorii de mic mobilier. In prima categorie putem afirma ca sunt in magazinele de resort corpuri modulare ce se achizitioneaza si la bucata in functie de spatiul avut la dispozitie.

Aceste corpuri sunt realizate din PAL, are blatul termorezistent si dimensiunile corpurilor inferioare sunt : corp cu o usa 45/52/85cm; corp cu cos 15/52.85cm si corp cu rame de aluminiu 60/52/85cm.


mic mobilier de bucatarie
Corpurile superioare au dimensiunile : 60/30/70cm. Cele 24 de culori si nuante pot fi alese dupa dorinta, iar corpurile pot fi realizate si cu modificarile dorite de client. La acestea se pot adauga mese realizate din acelasi material, cu tablia patrata sau dreptunghiulara, scaune cu spatar sau taburet.
Corpurile inferioare pot sa contina prin constructie plita, cuptor sau aragaz incorporat. In categoria obiectelor de mic mobilier destinate bucatariilor sunt incluse mesele si scaunele.
Modelele moderne sunt realizate din combinatii inedite. Mesele pot avea picioarele din metal cromat sau lemn furniruit si blatul din PAL melaminat sau furniruit sau blat termorezistent.
Scaunele pot avea picioare din metal cromat sau lemn masiv furniruit in nuanta mobilei de bucatarie, sezutul si spatarul imbracat cu stofa sau piele ecologica.


Mobilier pentru bucatarie mica
Bucatarii pe colt | Modele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*