amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere

Metode ieftine pentru renovarea bucatariei


Despre: cateva metode ieftine care va pot ajuta sa nu cheltuiti o avere atunci cand vreti sa va renovati bucataria si nu numai. Cateva sfaturi care trebuie urmate pentru a economisi bani atunci cand incepeti lucrarile de renovare a bucatariei
Intrebati orice proprietar sau chirias si cu siguranta va va spune ca bucataria sa are nevoie de o renovare. Fie ca este vorba despre chiuveta de bucatarie care curge, despre dulapurile vechi si anoste sau despre draperiile ingalbenite, cu siguranta va exista ceva ce trebuie inlocuit. Dar renovarea bucatariei poate fi dificila mai ales daca aveti o locuinta aglomerata care nu va permite sa nu folositi bucataria timp de o saptamana cat dureaza procesul de renovare. Mai mult, renovarea bucatariei poate da dureri de cap oricui , mai ales cand costurile estimate par sa se inmulteasca la nesfarsit. Dar trebuie sa stiti ca exista modalitati de a va renova bucataria veche si cu aspect bizar si in acelasi timp sa economisiti bani. Urmati sfaturile de mai jos si veti observa imediat o diferenta atat in casa cat si in portofel.

Sfatul nr. 1: Intocmiti-va bugetul cu intelepciune

Bineinteles ca oricine si-ar dori sa isi renoveze bucataria fara sa cheltuiasca bani. De fapt, realitatea este alta si anume ca in functie de ceea ce dorim sa renovam sau cat anume dorim sa inlocuim vor exista si niste costuri. Totusi unele proiecte de renovare sunt mai scumpe , altele mai ieftine si de aceea ar fi bine sa va intocmiti de la inceput un buget. De exemplu, daca doriti sa inlocuiti blaturile de bucatarie, pardoseala si aparatura electrocasnica cu siguranta veti scoate sume importante din buzunar. Dar daca nu va permiteti o renovare completa a bucatariei, trebuie sa aveti in vedere lucrarile de modificare si reconditionare precum reconditionarea aparaturii electrocasnice si a dulapurilor . Cheltuielile de reconditionare nici nu se compara cu renovarea completa si in plus veti observa o transformare miraculoasa a bucatariei.

Sfatul nr. 2: Planificati-va misiunea

Avand tot timpul in minte cat anume va permite bugetul , imaginati-va ce anume ati dori sa schimbati in bucataria dvs. si daca va ajuta mai mult poate ar fi bine sa creati chiar si o macheta sau sa desenati o schita. Acest lucru este util pentru ca de multe ori ceea ce va imaginati poate deveni impracticabil sau imposibil atunci cand puteti totul pe hartie. Daca va planuiti totul din timp veti elimina posibilitatea de a cumpara ceva in plus pentru renovare. Este bine sa aveti in vedere ce aparatura electrocasnica si ce mobila puteti pastra si de asemenea trebuie sa aveti mare grija la dimensiuni daca doriti sa rearanjati mobila.

Sfatul nr. 3: Cumparati din locuri mai putin obisnuite

Exista foarte multe locuri valoroase dar care deseori sunt mai ascunse si pe care proprietarii pur si simplu nu le iau in considerare atunci cand doresc sa renoveze. Interesati-va din ziarul local sau de pe internet pentru a gasi licitatii, anticariate, sau magazine cu mobila second-hand. Aceste magazine au foarte multe lucruri frumoase si din cauza ca furnizorii acestor magazine provin din diverse surse, inventarul acestora este foarte eclectic. Daca va doreati un tablou unicat, accesorii sau dulapuri unice este posibil sa gasiti totul aici.

Sfatul nr. 4: Faceti reparatii

In mod normal designul unei bucatarii ar trebui modificat la fiecare 5 – 7 ani, insa exista posibilitatea ca bucataria dvs. sa nu fi beneficiat de acest program. Cel mai probabil , dulapurile, robinetii si aparatura electrocasnica vor avea nevoie de mici modificari. Uneori daca inlocuiti chiar si numai butonii de la usile dulapurilor si balamalele cu unele de cularea bronzului veti obtine foarteusor un accent decorativ la acel dulap invechit. Manerele pentru dulap inchise la culoare precum fier suedez, negru mat, nichel patinat sau bronz sunt usor de instalat si sunt perfecte pentru dulapurile vechi.

Sfatul nr. 5: Lustruiti podeaua

De multe ori o bucatarie nu are nevoie decat de un simplu accent decorativ. Ce ar fi sa lustruiti podeaua? Designeri de case plaseaza pe ultima pozitie podeaua dar uneori o simpla lustruire a podelii poate da rezultate neasteptate. Acum acest lucru poate fi rezolvat rapid cu ajutorul podelelor adezive care pot fi aplicate deasupra podelei existente ( daca podeaua este curata si neteda).

Sfatul nr. 6: Adaugati lumina

Fie ca va vine sa credeti sau nu, una dintre cele mai usoare modalitati de a transforma o bucatarie este sa adaugati mai multa lumina. Inlocuiti dispozitivul de fixare pentru sursa de iluminat cu un glob mai luminos si acest lucru poate da dulapurilor dvs. o stralucire suplimentara. Sau, daca bucataria dvs. are fereastra, incercati sa strangeti draperiile pentru a lasa lumina naturala sa patrunda in camera. Razele soarelui nu numai ca vor incalzi bucataria pe timpul zilei, dar de asemenea va furniza lumina naturala si nu va mai fi nevoie sa cheltuiti bani pentru lumina artificiala.

Dragii mei sper ca v-am convins ca pentru a renova o bucatarie si nu numai nu aveti nevoie de farte multi bani. Ceea ce este cel mai important atunci cand vreti sa renovati o incapere pe langa sfaturile de mai sus este sa va incredeti in instinctul dvs. si sa ghidati dupa propriul dvs. stil de design interior.

Renovare placuta!

Amenajari, Decoratiuni