Mese pentru hol

Holul este incinta in care intra oricine, si este spatiul care caracterizeaza o casa si locatarii ei. In cazul in care aveti un hol ceva mai spatios, sau unul foarte generos puteti amplasa o masa ca spatiu de depozitare a unor obiecte mici sau chiar pentru a servi cafeaua.

In acest sens puteti descoperi in magazinele de mobila o serie de mese realizate din diferite materiale, cu forme si marimi diversificate incat sa acopere orice gusturi. Mesele cu blat de sticla 5-8mm, cu picioare de lemn sau metal cromat, in forma ovala sau triunghiulara ofera design-ul necesar amenajarii unui hol elegant;


mese hol


 L=45cm/l=30cm/h=40cm.
Mesele din PAL furniruit cu suport pentru carti si ziare poate fi o alta alegere; L=45cm/l=25cm/h=40cm. In cazul in care doriti amenajarea holului in stil clasic se poate utilize o masa joasa din lemn masiv sau PAL furniruit in culori de lemn natur, cires, nuc, etc.
Picioarele curbate si linia rotunjita imprima interiorului un aer clasic si elegant. Pentru cei care doresc sa amplifice spatiul sunt de preferat mesele joase din plastic transparent durizat.
O alegere perfecta ar fi si mesele pliante din doua parti ce pot fi folosite total sau partial deschise.Acestea sunt din PAL furniruit, L=25cm sau 50cm (deschisa total) /l=20cm/h=50cm.
Pentru asezarea unor mici obiecte decorative sau suport chei, ziare, telefon, etc sunt potrivite mesele joase cu polita suport sub blat, cu suport lateral ; pot fi mai inalte si inguste, oferind un spatiu generos.


Dressing hol
Dressing pentru hol

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*