Mese de granit

Granitul este un material cunoscut si utilizat de foarte mult timp pentru constructii si amenajari interioare. O utilitate relativ recenta a granitului o reprezinta realizarea meselor integral din granit sau cu blatul din granit. Acest tip de mese sunt elegante si rezistente putandu-se utiliza atat in interior cat si in exterior.

Granitul reprezinta roca dura care prin slefuire poate deveni lucioasa sau mata si poate avea marimi diferite.
Aceste aspecte stau la baza crearii meselor cu blatul de o singura culoare : alb, gri, maro,etc ; sau se pot crea diferite modele florale, geometrice, fanteziste prin lipirea fragmentelor componente cu adeziv special.
Mesele cu blat din granit au structura metalica si fiind grele sunt dificil de mutat. Mesele pe structura de marmura se recomanda pentru exterior.
In amenajarea gradinii sau in curte, o astfel de masa poate deveni centrul atentiei.
Formele si marimile meselor sunt diverse, in functie de spatiul in care sunt amplasate.
Rezistenta la factorii de mediu poate fi doar obiect decorativ, dar si functional in zilele calde, unde se poate reuni familia sau prietenii. Ca obiect decorativ de exterior, astfel de masa poate avea picioarele rotunde, in forma de colonade,ovale etc. ; iar blatul in colorit contrastant.
La fel de elegante sunt mesele rotunde, cu un picior de sustinere din forme geometrice. Mesele de marmura sunt unicat, personalizeaza spatiul dandu-i eleganta si rafinament, reprezentativa pentru beneficiar.

Modele mobila eleganta
Scaune negre

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*