Materiale pentru draperii

Cateva artificii de culoare, creeaza un dormitor nou si elegant.
Uneori este costisitor sa schimbi mobile sau sa zugravesti peretii pentru a-ti decora dormitorul. De aceea sunt alte posibilitati de a decora interiorul pentru a face o schimbare.

Foarte simplu se pot decora camerele cu ajutorul draperiilor. Daca designul draperiilor este ales in mod corespunzator, acestea vor contribui la crearea in camera a unei atmosfere fie romantice, fie formale, fie de lux sau un mediu de afaceri. Materialele din care acestea sunt confectionate determina un suflu nou in locuinta, in birou, in camera de hotel sau in alte spatii de locuit. Materialele pot fi mate, transparente sau poliester.


material draperie
Din categoria materialelor mate amintim matasea uni sau cu modele brodate, taftaua si brocatul care dau o nota clasica, eleganta interiorului. Materialele pot avea un imprimeu discret, cu fir lucios care dau un aer sculptural interiorului.
Sunt draperiile cu doua-trei culori sau in degrade ce compun in aceeasi gama coloristica designul interior. Draperiile din bumbac sau damasc cu textura fina la care se pot adauga dantele sau snururi.
Draperiile moderne sunt caracterizate de abundenta modelelor mari imprimate pe tesatura. Dungile curcubeului, tot felul de ornamente si tesaturi cu efect cameleon, tesaturi “metalice” sau tesaturi fine, uni, ornamentate cu blana naturala sau artificiala sau materiale bazate pe hartie cerata speciala cu o abundenta de culori si nuante.


Modele de galerii pentru perdele
Perdele de bucatarie | Cum sa alegem perdelele potrivite

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*