Masa plianta cu role

Mesele pliante sunt foarte practice pentru ca ofera posibilitatea de a fi extinse cand este cazul si cand sunt stranse ocupa spatiu mic. Aceste tipuri de mese pot avea atasate la picioare suporti cu role si cu clapa de oprire pentru siguranta si stabilitate.

Aceste mese pot fi confectionate din lemn natur sau furniruit, din PAL sau MDF, metal cromat si blat din PAL.


masa plianta role
Modelele acestor tipuri de mese pot avea trei parti, una ingusta, fixa si doua laterale pliabile sau pot fi executate din doua parti pliabile prinse cu balamale banda. Pentru manevrare usoara au opritori pentru picioare montate pe dosul blatului, iar rolele pot fi montate doar la doua dintre picioare sau la toate, cu opritorile aferente. In functie de materialul folosit sunt confectionate se pot utiliza in living-uri, bucatarii, in camerele de tineret sau gradina.
Mesele de acest tip realizate pe structura de metal cromat mat sau lucios si cu blatul din PAL se pot utiliza in spitale, in saloanele de infrumusetare sau in laboratoarele din scoli.
Acest gen de masa poate constitui o alternativa pentru iesirile in natura, deoarece pot fi pliate si asezate in portbagajul masinii.
Marimile si formele meselor difera in functie de preferinte. Mesele destinate locuintelor pot avea :
a) L=220cm/ l=80cm/ h= 70 cm, marginile laterale pot fi drepte sau rotunjite;
b) L=150cm/ l=50cm/h=70cm.
Mesele pliante destinate spitalelor au blatul tapitat cu burete si piele ecologica sau musama, L=250cm/l=70cm/h=80 cm.


Mobilier comercial
Mobila pentru dressing

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*