Masa de stejar

Stejarul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai rezistente materiale. Mesele din stejar pot fi de diferite dimensiuni si forme, asigurand un design special si o functionalitate maxima. Ca obiect de mobilier, masa de stejar se recomanda atat pentru interiorul locuintei impreuna cu alte elemente de mobilier, cat si individuale in restaurante sau terase.
Specifice atat restaurantelor cat si bucatariilor sau living-urilor este masa fixa, robusta, cu design clasic, lacuita sau furniruita in culori de lemn natur,cires, mahon si wenge. Inaltimea standard a acesteia este de 75cm; blatul de 40mm sau 25mm imbinat in dinti.
Pentru interiorul locuintei se pot utiliza mese fixe in forma rotunda, ovala sau dreptunghiulara. Din acelasi material sunt realizate mese integral din fag, extensibile destinate ca mese de sufragerie, bucatarie sau pentru restaurante si protocol.
Extensiile sunt de aprox.40-50cm, ascunse, incorporate in masa  si pot fi aplicate tuturor formelor de mese. Facilitatea de a prelungi o masa pentru 6-10 persoane o face practica, iar finisajele o fac eleganta.
Inchise, mesele pot avea caracteristici de lungime intre 100-140cm, latimea celor patrate si dreptunghiulare variaza intre 80-100 cm, inaltimea fiind de 75 cm. Materialul se preteaza pentru realizarea unor finisaje sculptate la picioare sau pe laterale, ceea ce ii ofera distinctie.
Bijuteria masiva are o infatisare impunatoare si eleganta, in egala masura are un caracter practic.

Mobila din lemn masiv de pin
Mese de granit

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*