Lustre pentru copii

Amenajarea unei camere pentru copii presupune utilizarea unor obiecte de mobilier simple si functionale, cu un design placut si culori vesele care sa creeze o ambianta palcuta. Acest aspect este completat cu folosirea unor lustre adecvate marimii camerei si varstei copilului.

In orice camera este necesara o sursa puternica de lumina noaptea, dar care sa constituie un decor elegant pe timp de zi. In acest sens creatorii de lustre s-au gandit sa creeze abajururi atractive si placute copiilor.


modele lustre copii
Putem alege dintr-o gama variata de lustre cu unul sau mai multe abajururi, dispuse longitudinal sau radial.
Pentru o camera destinata fetelor este potrivita o lustra cu doua abajururi in forma de gargarita, cu aprindere simultana sau selectiva a becurilor.
O alta varianta posibila ar fi abajururi florale dispuse radial, 3-5 in doua sau trei culori.
Camera baietilor poate fi personalizata alegand o tema adecvata : sport, masini, jucarii, completata cu o lustra in forma de masinuta, cu 3-5 becuri cu aprindere selectiva montate median pe masina sau cea in forma de minge de fotbal, cu un bec si un abajur din sticla transparenta si mata ce sugereaza bulinele.
Lustrele cu abajur in forma de inima, steluta sau pestisor sunt potrivite in orice camera de copil, iar lustrele cu abajurul realizat din fluturi, cercuri sau floricele mici ce incadreaza becul vor oferi lumina suficienta ; lampa de palfon cu abajur in dungi bicolor de care atarna frunze, fluturi sau norisori este atractiva.


Lustre din fier forjat
Corpuri de iluminat fluorescente

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*