Lustre din fier forjat

Locuintele cu camere mari si inalte pot fi iluminate cu lustre din fier forjat.
Aceste obiecte aduc parfumul antichitatii si se asorteaza foarte bine in camere amenajate cu mobilier clasic sau cu mobilier din fier forjat. Acest material permite realizarea unei multitudini de obiecte de mobilier sau ornamentale oferind posibilitatea de a da frau liber imaginatiei creatorilor.

Lustrele din fier forjat pot avea unul, trei sau cinci brate ornamentate cu modele si forme inedite.
Denumite si candelabre din cauza somptuozitatii lor, asemenea lustre pot fi combinate cu sticla transparenta, mata sau colorata, in finctie de preferinta.


model lustra fier forjat
Sticla reprezinta abajurul, dar structura obiectului este cea care creeaza frumusetea.
In linii curbe sau drepte, in alegorii de forme si modele unice, lustrele reprezinta podoaba tavanului pe timp de zi si sursa de lumina noaptea.
In general suportul de prindere are forma patrata, rotunda sau dantelata, din el coboara un picior de sustinere de care sunt prinse bratele.
Elemente decorative intalnim si pe suportul din tavan si pe brate.
Culorile acestor lustre pot fi negru, alb, argintiu sau antichizat, vopsite in camp electrostatic in culoarea dorita de client.
Sistemul de prindere a duliei este mascat elegant prin forme fine reprezentand flori, frunze sau figuri geometrice. Sunt compatibile si cu holurile hotelurilor, interiorul bisericilor sau muzee cu camere ample in care parfumul antichitatii se pastreaza astfel nestirbit.


Aplice de perete
Lustre pentru copii

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*