Lenjerie pat de lux

Lenjeriile de pat care sa incante simturile si sa asigure o desfatare a trupului in timpul somnului sunt lenjeriile de lux. Realizate din bumbac si saten 100% cu insertii de matase satinata au un estetic deosebit.

Aceste lenjerii sunt compuse din: cearsaf pat 240X260cm; cearsaf pilota 200X 220 cm; doua fete de perina 70X70cm si doua fete de perna 50X70cm. Intretinerea acestui tip de lenjerie presupune spalarea la max.40 grade temperatura apei, iar calcatul este usor, fibrele netezindu-se repede. In coloritul acestor lenjerii predomina albul. Combinatiile de culori contrastante alb-rosu, alb – auriu, alb-bleu sau alb-bleumarin asigura o nota de eleganta si mister dormitorului.
Matasea incastrata in tesatura adauga sclipiri in lumina din camera si moliciune asternutului.
Alte tipuri de lenjerii de lux sunt realizate integral manual. Materialele din care sunt confectionate sfideaza bunul gust si moliciunea, atragandu-te in lumea viselor. Matasea si satinul din care sunt realizate au culori calde, dungi sau imprimeuri florale fine in buchetele destinate sa impodobeasca perna sau marginile pilotei.
Realizate pentru paturi de doua persoane sau matrimoniale asigura un efect uimitor privirii sau la atingere. Lenjeriile din satin in culori vii si incitante atrag privirile prin colorit si rasfata trupul la atingere.
Cearsaful de pat este de 240X250cm; cearsaf pilota/ inchidere laterala cu fermoar 200X225cm; fete de perna 50X75cm.

Sticla pictata manual
Decoratiuni pentru bradul de Craciun

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*