Lenjerie de pat pentru copii

Daca am dat atentie decorarii camerei pentru copii, mobilierului si accesoriilor sa nu uitam ca somnul este un aspect esential. Daca ne-am asigurat ca patul copilului este potrivit varstei, sa ii oferim si lenjerie de calitate.
Lenjeriile de pat pentru copii au doua marimi: lenjerie bebelusi sau lenjerie pat pentru prescolar si scolar mic. Pentru bebelusi lenjeria realizata din bumbac 100% contine un cearsaf pat 45X50cm si o pilota 195X215cm umpluta cu fibra siliconica. Se spala manual sau automat la 40 grade si se poate calca. Sunt disponibile in culori uni: bleu, roz, vernil, alb.
Pentru copiii mai mari seturile de lenjerii de pat sunt realizate pentru o persoana pentru un pat cu saltea de 1X2m. Aceste seturi realizate din bumbac 100% cu imprimeuri contine: cearsaf pat 100x200cm; cearsaf pilota 160X220cm cu inchidere laterala cu nasturi; o fata perna 50X70cm.
Fiind destinata copiilor materialul din bumbac are imprimeuri specifice: flori, norisori, personaje din povesti sau desene animate, avioane, masini si mingi. Coloritul acesteia este viu, atractiv, realizat pe fond alb sau colorat.
In cazul in care doriti sa personalizati lenjeria copilului se poate broda la cerere numele copilului pe fata de perna.
Potrivita persoanelor carora li se adreseaza atat ca aspect estetic sau coloristic, este moale la atingere, usor de intretinut si asigura un somn linistit copilului. Se spala la max.40 grade, se calca usor si nu se decoloreaza.

Sticla pictata manual
Decoratiuni de iarna

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*