Lampi de birou

Biroul reprezinta locul in care unele persoane isi petrec cea mai mare parte a zilei.
In zilele innorate sau seara/noaptea este necesara utilizarea unei surse de lumina,care sa focalizeze lumina numai asupra biroului. Lampile de birou sunt special construite.
Dupa dorinta utilizatorului, acestea pot avea forme diverse ca un accesoriu placut pe masa de lucru.

Lampa cu lumina intensa, economica, fara a deranja vederea, dotata cu articulatii flexibile pentru a fi pozitionata dupa cerinta, intre 46-59cm, cu bec fluorescent de 18W si cu intrerupator pozitionat la baza.
Altele sunt cele cu senzori. La o atingere luminozitatea este redusa, la inca doua atingeri puterea luminii creste la 20W. Aceasta are brat mobil, reglabil dupa preferinta.
Alte tipuri sunt cele metalice, in forma tubulara care au inaltime reglabila si se pot roti. Au inclus un transformator G4 35W echipat cu capsula de halogen sau capsula cu neon de 13W. Culorile pot fi : gri metalizat, wenge sau maro. 
Lampile cu forme speciale : micul sportiv, este cea al carui picior de sustinere are forma unei papusi din material dur, iar becul este pozitionat la nivelul sepcii, 45-50cm, cu mobilitate stanga/dreapta ; sau aceea care are drept picior un ren sau o pisica ; ideale pentru biroul copiilor, fiind totodata un accesoriu de birou foarte placut. Lampile de birou cu lupa avand corp mobil, rabatabil pe verticala intre 45-55cm sunt ideale sau lampile cu abajur din sticla transparenta, cu design clasic.


Lampa cu lupa
Aplice de perete

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*