Lampa cu lupa

Acest produs este extrem de util atat in gospodarie cat si in diferite meserii care implica precizie. Lampa cu lupa este prevazuta cu un suport fix cu cleme de prindere si un picior mobil care permite orientarea la 180grade, cu lupa de 3-5 dioptrii isi gaseste loc in medicina, cosmetica si in ingineria de precizie.

Lumina este asigurata de doua lampi asezate de o parte si de alta a cadrului sau circular;lungimea bratului este de 88cm, lupa are dimensiunea de 190x157cm. Lampa de birou cu lupa cu tub fluorescent este potrivita multor tipuri de aplicatii, iar lumina degajata de becuri, fiind alba, nu deranjeaza vederea.
Lungimea bratului este de 105cm, inaltimea de 6cm , iar diametrul de 12cm, fiind disponibile in culorile alb si negru.
Lampa de birou cu lupa si bec normal are 3 dioptrii, becul are putere de 60W, alimentarea de la sursa de 230V. Un alt tip de lampa proiectata pentru toate tipurile de aplicatii de precizie are o lupa cu lentila de 3 dioptrii, iar lumina este asigurata de un tub fluorescent care inconjoara lentila,cu putere de 22W.
Piciorul reglabil pe verticala este pozitionat pe un suport de 32x33cm; inaltimea bratului vertical mobil este de 46cm.
Specifica pentru utilizari in medicina si cosmetica, lampa cu lupa si neon de marime mai mare, are un brat extensibil de 1,14m lungime oferind o pozitionare excelenta. Lupa cu 3 dioptrii mareste de 5 ori, diametrul lentilelor este de 85mm, iar becul economic de 220-240V nu este obositor pentru ochi.

Veioze moderne
Lampi de birou

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*