Lambriuri din PVC

Utilizat pentru lambrisarea interioarelor atat in case, cat si in spatii publice (sali de sport, holuri, sali de asteptare, etc lambriurile din pvc sunt usoare, estetice si durabile. Pentru exterior se pot utiliza in lambrisarea peretilor de lemn, beton sau placi prefabricate daca doriti sa schimbati aspectul exterior al unei case, cabane sau dependinte ale gospodariei.

Sistemul de lambriuri pentru interior se poate utiliza atat pentru pereti, cat si pentru plafoane. Lambriurile speciale pentru exterior, intr-o varietate de nuante, pot fi pline in interior(solide) sau goale in interior(celulare).


lambriu pvc
Acest tip de lambriu sunt rezistente la intemperii, nu se exfoliaza in timp, sunt rezistente la actiunea razelor UV, au rezistenta mare la impact si nu necesita vopsire. Lambriurile speciale pentru interior sunt rezistente la im-pact si umiditate, sunt ignifuge, asigura izolare termica si fonica, sunt igienice. In acest moment exista pe piata de resort lambriuri avizate UE pentru uz in industria alimentara. Acestea au doar culoare alba cu dimensiunile : L=270-60cm ;l=25cm ;g=8mm.
Acest material este indicat pentru suprafete ce vin in contact cu umezeala .
Avantajele acestui material sunt :
a) se poate aseza peste orice tip de material ;
b) se monteaza usor datorita marginilor ce permit imbinarea ;
c) se pot monta vertical sau orizontal ;
d)se curata usor folosind o carpa umeda, detergent uzual sau carpa uscata ;
e) pot fi ornamentate cu benzi decorative ;
f) se intretin usor.


Ceasuri de perete
Colant autoadeziv perete si jaluzele cu rolete personalizate

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*