Lambriuri din imitatie de lemn

Pentru finisajele interioarelor sau exterioarelor se poate utiliza lambriul imitatie de lemn.
Avantajele acestui material: sunt usoare, rezistente la umezeala sau alti factori de mediul, se intretin foarte usor si au o mare diversitate de culori. Ele sunt realizate din doua parti: una este miezul din placi de MDF si stratul decorativ exterior. Sistemul de prindere nut si feder asigura o montare rapida si stabila pe orice suprafata.
Stratul decorativ este realizat intr-o gama larga de culori si nuante, incat sa poata fi utilizate pentru decorarea tavanului, a peretilor interiori sau ai celor exteriori.
Diferenta dintre lambriul pentru interior si cel pentru exterior consta in tratamentul diferentiat al stratului decorativ cu substante anticorozive, care il protejeaza de diferentele mari de temperatura si de razele UV.
Culorile din care se poate alege nuanta dorita este o copie fidela a lemnului de nuc, cires, fag, brad sau alte culori si nuante fanteziste.
Placile de lambriu au grosimea de 8mm si latimea de 250mm, dar lungimile se inscriu intre 2700 ;4000  sau 6000 mm.
Dupa lungimea placilor, un pachet este corespunzator pentru 4,5 m, 6 m sau 9 m patrati.
Decorarea cu acest tip de lambriu este posibila pentru peretii realizati din orice material de constructie, deoarece marginile placilor se fixeaza pe baghete subtiri de lemn sau aluminiu cu cleme speciale.
Datorita culorii uniforme este potrivit pentru decorarea locuintelor sau a spatiilor publice.

Panouri decorative de interior

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*