LambdaMAT -Bucuresti, Bucuresti Bucuresti

Descriere firma: LambdaMAT -Bucuresti este o companie româneasca specializata in productia de aditivi sintetici si substante chimice ecologice pentru industriilor constructiilor, prelucrãri mecanice si industrie grea, energetica si agricultura.
Un pionier in tehologia polimerizãrii in câmp de microunde, compania noastra detine in Bucuresti propriile laboratoare de cercetare si dezvoltare de produse iar liniile de producþie industriala sunt amplasate in Zarnesti, jud. Brasov.
De la conceptie, cercetare si testare in laborator si pana la productia la scara industriala, toate produsele companiei sunt integral create, testate si dezvoltate de specialistii nostri, cercetatori si tehnologi chimisti din industriile chimica, petrochimica, energetica, fizica ºi metalurgie fara aport de inteligenta din exterior.
Toti compusii si aditivii nostri sunt substante ecologice, create si produse in stare lichida, cu obiectivul de a minimaliza costurile de utilizare si exploatare din santier sau din statiile de beton.

Adresa firma: Bucuresti
Reprezentant: Cristian Copilau ,
Telefon: 0740-554404
Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti

Home Exclusive Distribution, Sector 4 Bucuresti
Beta Mark Actual, Bucuresti Bucuresti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*