amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere

Iluminare sufragerie, corpuri de iluminat sufragerie


Despre: cateva sfaturi practice referitoare la iluminarea sufrageriei. Cum sa amplasati corpurile de iluminat din sufragerie pentru a obtine o lumina cat mai placuta si mai buna in aceasta camera.
In zona de servire a mesei trebuie creata o atmosfera placuta, calma care sa favorizeze discutiile in timpul servirii mesei - atunci cand aveti oaspeti dar si atunci cand luati masa in familie. De aceea este bine ca deasupra mesei din sufragerie sa fie mai multe becuri sau spoturi cu lumina reglabila directionata catre locurile de la masa.
Iluminarea mesei de sufragerie


Se pun becuri sau spoturi reglabile deasupra mesei pentru ca sa putem creea o atmosfera intima prin reglarea intensitatii lor. Aceste becuri de deasupra mesei nu trebuie montate direct pe tavan ci mai sus de jumatatea distantei dintre tavan si nivelul ochilor unui om care sta la masa.
schema iluminat sufragerie


Totodata restul sufrageriei nu trebuie lasata in intuneric. In restul camerei trebuie sa amplasati veioze mici cu intensitate reglabila pentru a putea crea o lumina de background.

Amenajari, Decoratiuni