Idei de design interior pentru living

Indiferent de spatiul de care dispuneti, un living trebuie sa fie destins, cald si familiar. Trebuie sa retineti cateva reguli de baza. Importanta este alegerea unui singur stil de amenajare interioara.Un aspect semnificativ il reprezinta evitarea dezordinii si agomerarii cu obiecte de mobilier sau obiecte decorative. Un alt aspect esential il reprezinta paleta coloristica folosita. Iata cateva idei potrivite unui living mai putin spatios.
Este foarte important numarul si pozitionarea pieselor de mobilier. Utilizarea unui mobilier modular; canapeaua si fotoliile sa nu fie lipite de perete, pozitie care genereaza spatiu vizual. Se recomanda utilizarea culorilor deschise pentru luminozitate, iar peretele opus usii se poate zugravi intr-o culoare diferita exemplu: bleu sau galben-pai care creeaza senzatia de spatiu.
Pentru o schema monocromatica se recomanda tonuri de verde-muschi sau ocru, iar elementele decorative pot fi: mov, verde sau alb pentru intensificarea culorii. In cazul livingurilor spatioase nu este potrivita aglomerarea cu piese de mobilier, ci pastrarea unui echilibru al componentelor joase si inalte.
Utilizarea tonurilor cromatice de pamant trebuie echilibrate cu obiecte decorative in tonuri tari: rosu, violet, albastru, alb, negru. Un living amenajat in nuante de maro-bej completat cu elemente decorative de griuri, alb si negru este foarte elegant.
Folositi nuantele unei culori pentru a unificarea cromatica a spatiului.

Open space design
Amenajari interioare din sticla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*