Idei de amenajare a unui living cu zugraveala gri inchis cu alb

Livingurile zugravite in combinatia gri inchis (culoarea carbunelui, grafit) cu alb sunt foarte la moda in ultimii ani. In imaginile de mai jos observam cum pentru ferestre s-a optat pentru niste jaluzele simple albe care se potrivesc cu grinda de deasupra.

Pentru zugraveala peretilor s-a folosit combintia de gri inchis cu alb, obtinandu-se un aspect dramatic, precis si echilibrat conferit de lambriurile de culoare alba.
Covorul cu elemente grafice albe si negre defineste si delimiteaza zona de relaxare adaugandu-i totodata un plus de modernism. De asemenea alegerea fotoliilor contrastante din toate punctele de vedere, unul alb altul negru, unul din material textile celalalt din piele, unul fara brate celalat cu brate reprezinta un element extrem de modern care completeaza perfect decorul camerei. Pentru a pastra simetria data de cele doua fotolii ca si accesorii s-a optat pentru doua candelabre simple albe care lumineaza decorul. Si pernele colorate de pe canapea au de asemenea rolul de a inveseli putin atmosfera serioasa a incaperii.living cu pereti gri inchis cu albZona de relaxare a camerei se continua printr-un spatiu lung si ingust care a fost amenejat intr-un mod ingenios ca si loc pentru servit masa, arhitectul jucandu-se astfel cu proportiile camerei. A fost amplasata o masa din lemn de nuc inchis cu scaune din piele neagra care se potrivesc cu restul mobilierului din camera. Prin adugarea  covorului de sisal cu borbura rosie zona a primit textura si caldura.
Candelabrul din fier forjat impreuna cu de dulapul alb cu vitrina pentru vesela completeaza si se integreaza perfect in designul acestei camere realizate din doua culori de baza alb si negru.
loc pentru servit masa

Surse foto: newberrysykes.com


Obtinerea unui decor luxuriant pentru locuinta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*