Gresie si faianta mov lila

Alegerea culorilor potrivite interiorului creeaza o stare de incordare din dorinta de a face alegerea perfecta. In cazul in care dorim sa recream atmosfera interiorului baii, bucatariei, a holului, trebuie sa stabilim ce stil dorim sa realizam. Din acest motiv va supunem atentiei gresia si faianta mov lila, o culoare nou intrata in trend, care permite amenajarea unui spatiu cald si primitor.

La moda sunt combinatiile contrastante de culori pastelate cu negru sau alb.
In cazul gresiei si faiantei mov lila acestea pot compune un decor magnific in interior in combinatie cu albul, negrul, orange sau wenge.
Interioarelor ample li se potrivesc orice nuante, cu placi mari; in schimb in interioarele mai mici folosirea placilor cat mai mici, a culorilor calde, deschise va genera luminozitate si spatiu.
Va recomandam combinatia de gresie mov lila cu galben sau vernil in baie. O alternanta de mov cu negru gen tabla de sah sau borduri inchise pentru mijlocul imbracat in lila personalizeaza interiorul.
Pentru bucatarie, combinatia de gresie mov lila cu alb asigura un aspect curat si ingrijit, iar culoarea mobilierului in aceleasi nuante desavarseste aspectul.
Placile de gresie si faianta pot fi patrate sau dreptunghiulare, cu dimensiuni de 25 X 25 cm; 20 X 30 cm; 33 X 33 cm sau 40 X 40 cm in varianta mata sau lucioasa.
Este bine sa optati pentru gresie mata si faianta lucioasa, nu invers.
Culoarea mov lila permite combinatii coloristice, dand frau liber imaginatiei.

Faianta bucatarie
Gresie antiderapanta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*