Gresie antiderapanta

Gresia antiderapanta reprezinta un accesoriu preferat atat in spatiile publice cat si pentru locuinte. Materialul din care este realizata gresia portelanata, cu asperitati specifica exteriorului poate avea marimi cuprinse intre: 30 X 60 cm; 34 X 51cm; 45 X 45cm sau 60 X 60cm. Grosimea placilor variaza intre 1,5-2mm, fiind rezistente si traficului intens.
Culorile placilor de gresie pot fi : culori de pamant, nisip sau asemenea rocii montane, asigurand astfel un design placut spatiului.
Gresia portelanata rezista la schimbarile de temperatura din exterior, iar suprafata aspra permite evitarea alunecarilor in proportie de 80%.
Gresia antiderapanta pentru exterior care imita mozaicul poate fi utilizata in placarea curtilor, aleilor sau a treptelor, beneficind pe langa un design elegant si de rezistenta la impactul cu factorii din mediul extern.
Placile de gresie pot fi montate astfel incat sa se realizeze modele dupa preferinta sau un spatiu coloristic uniform.
In interior gresia antiderapanta se utilizeaza indeosebi in spatiile ce implica umezeala: bucatariile cantinelor si restaurantelor, sali din industria alimentara sau carmangerii, dar si in locuinte indeosebi in bai sau pe holuri.
Placile de gresie destinata placarilor interioare au o gama coloristica diversa si forme patrate sau dreptunghiulare mari: 35 X 60cm; 45 X 45cm; 60 X 60cm. Grosimea acestora poate fi de 1,5-2mm, iar aplicarea se face folosindu-se acelasi aliaj de mortar ca in cazul gresiei lucioase.

Gresie si faianta mov lila
Combinatii gresie si faianta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*