Gazon artificial pentru gradina

Persoanele care au in jurul casei un spatiu arid, care nu ofera posibilitatea cultivarii plantelor si a ierbii, au la dispozitie o metoda ingenioasa de a decora spatiul cu gazon artificial. Acesta este realizat din fibre polimerice care au calitatea de a crea artificial un spatiu verde cu iarba in nuante tari sau estompate si care la o prima impresie se aseamana foarte mult cu iarba naturala.

Amplasarea acestui tip de gazon nu necesita operatii specifice pentru sol, ci doar locuri netede pe care acesta sa fie intins.
Gazonul artificial ofera solutia ideala pentru spatii umbroase, terase pe acoperisuri, zone cu piatra.
Pentru ca are o durata de viata foarte mare se constituie intr-o investitie pe termen lung.
Avantajele utilizarii lui deriva din aspectul estetic pe tot timpul anului; nu necesita udare, tundere sau tratare cu substante chimice; se curata foarte usor cu un furtun cu jet de apa;este accesibil si persoanelor cu dizabilitati locomotorii.
Gazonul artificial destinat amenajarii exterioare din gradini se livreaza in pachete ce contin o suprafata rulata de gazon cu latimea de 45-50cm si lungimea de 1,5-2m.
Dupa tasarea terenului aferent amplasarii, gazonul se deruleaza pe suprafata pregatita, urmand ca in decurs de 1 – 2ore firele de iarba sa capete aspectul natural. Daca spatiile destinate sunt mai mici, se poate taia cu un cater la marimea dorita. Este protejat din fabricatie de agentii externi (apa, raze UV), dar nu este ignifug.

Decoratiuni exterioare de Craciun speciale pentru casa
Arbusti decorativi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*