Fotolii pentru cafenea

Cafeneaua este locul in care persoanele intra pentru scurte momente de relaxare, dicutii prietenesti, etc. Din acest motiv spatiul trebuie sa ofere confort, liniste si o ambianta placuta, realizata si cu un mobilier adecvat. Mobilierul trebuie sa se compuna din mese joase, canapele de doua locuri si fotolii care asigura intimitatea mult cautata.

In ceea ce priveste fotoliile, modelele create acopera o mare diversitate de gusturi prin colorit, forma si marime.
Sunt fotolii cu spatarul rotunjit si cotiere la nivelul bratelor, cu orientarea sezut/ spatar ce formeaza unghi de 90 grade.
Alte tipuri sunt cele la care laturile si spatarul sunt corp comun, asigurand comoditatea si creand o “bariera” intre cel asezat pe fotoliu si restul spatiului.
Aceste obiecte de mobilier pot fi realizate pe structura de metal cromat sau lemn natur, fiind fixe.
Un fotoliu pe structura de lemn de fag poate avea inaltimea spatarului de 89cm, inaltimea sezutului de 49cm, latimea 61cm si adancimea sezutului de 45cm.Un alt tip de fotoliu cu picioare din lemn de fag, cu inaltimea de 10cm, are alte caracteristici : h=73cm/L=60cm/a=60cm. Sezutul are partea exterioara dreapta/rotunjita, spatarul si bratele sunt drepte/rotunjite, oferind spatiu pentru relaxare.
Tapiteria poate fi din stofa uni, din piele naturala sau piele ecologica; alb, negru, crem, rosu, etc. Utilizandu-se numai pentru interior, fotoliile creeaza atmosfera, iar culorile alese trebuie sa se asorteze ambientului

Modele fabuloase de canapele pentru spatii mici
Fotolii pat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*