Fotolii pat

Pentru camerele mici sau pentru persoanele ce doresc obiecte de mobilier cu dubla utilitate (ziua fotoliu si noaptea pat de o persoana), sunt excelente fotoliile pat. Fotoliile de acest tip sunt realizate din mai multe categorii de materiale, putand fi accesorii perfecte in camere mobilate in stil clasic sau modern.

O posibilitate de alegere sunt fotoliile realizate pe structura de otel sau metal inoxidabil care ii confera rezistenta, sezutul si spatarul sunt din poliuretan injectat de densitate mare, ce nu se deformeaza.


fotolii pat
Deschiderea se realizeaza in trei trepte. Tapiteria este realizata din stofa, husa este detasabila intr-o gama de culori : maro, negru, rosu, grena, galben sau gri, ce permit asocierea cu orice tip de mobilier.
Pentru camerele mobilate in stil clasic se poate opta pentru fotoliile pat construite pe structura de lemn de fag masiv, cu brate demontabile in doua variante de dimensiuni 110 mm sau 140 mm. Caracteristicile sale sunt : L=87cm/l =73 cm/h=82cm. Un alt gen de fotoliu este realizat pe structura de metal cromat, cu tapiterie detasabila din material textil tip microfibra intr-o gama larga de culori, iar spatarul si sezutul din poliuretan injectat ce nu permite deformarea in timp.
Suprafata de dormit este de 2050 mm X 580 mm si este realizata din spuma poliuretanica injectata de inalta densitate ce nu permite deformarea, iar pernele detasabile reprezinta un accesoriu de folos ;tapiteria din stofa, piele ecologica sau plus in culori diverse.


Fotolii pentru cafenea
Stofa pentru tapiterie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*