Fotolii din puf

Potrivite in orice camera, fotoliile de puf constituie un “deliciu al odihnei”. Realizate in linii moderne, reprezinta o incantare atat pentru ochi, cat si pentru trup. Este confectionat din piele ecologica, poliuretan respirabil pe suport de bumbac, umplut cu perle de polistiren, iar in momentul in care te asezi poate lua forma corpului permitand relaxarea intregului organism.

Fermoarele sunt cusute pentru a impiedica deschiderea lor accidentala.


fotoliu puf
Culorile si formele sunt diverse putand fi asortate oricarui mediu ambiental. Pentru living-uri se potrivesc fotoliile in forma de para sau sac, in culori vii care atrag atentia oricarei persoane.
Pentru camerele de tineret s-au confectionat fotolii in forma rotunda, cuburi sau cilindri colorati care pot fi asezati oriunde sau suprapusi cand nu sunt folositi. Camera copiilor poate fi utilata fotolii ce au forme clasice  sau speciale : caracatita, trifoi, omida, paianjen, minge de fotbal/tenis/volei, constituind un loc de joaca si relaxare.
O alta varianta potrivita pentru camerele de copii si tineret sunt fotoliile spatioase : circumferinta= 266cm ; inaltime spatar= 65cm ;sezut=38cm confectionate din materiale colorate ; fotoliile in forma de cub cu latura de 40cm si cu imprimeuri haioase pe trei fete.
Intretinerea lor este simpla, putand fi spalate cu apa si sapun. Se feresc de caldura si tensionare excesiva. In functie de intensitatea utilizarii necesita umplerea cu perle de polistiren ce se gasesc in aceleasi magazine.


Fotolii pat
Canapele coltare din piele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*