Feng shui birou

In decorarea si amenajarea biroului foloseste imaginatia, ca sa imprimi acestuia propria personalitate. La intrare poti sa pui o carpeta cu urarea “Bun venit”, determinandu-i pe cei ce intra sa gaseasca o formula de salut. Combinatia coloristica trebuie sa fie realizata din culori tari daca ai o munca solicitanta creativ ; si culori calde daca este stresanta

Este bine sa combini armonios nuantele tari si calde, yin si yang, pentru a elimina incarcatura negativa.
Evita amplasarea de oglinzi pe perete. Construirea mediului ambiental se poate realiza si cu tablouri reprezentand aspecte din natura sau un acvariu cu pesti, ambele elemente avand scop de linistire si antrenare a energiilor pozitive.


feng shui birou
Centrul incaperii sa fie liber, pentru circularea energiilor. Ordinea trebuie sa domneasca peste tot si sa fie buna organizare.
Nu inghesui obiectele mai putin folositoare in sertare, mai bine elimina-le. Este indicat ca locul biroului sa fie cat mai departe de usa, nu in linie cu aceasta. Apropierea prea mare de usa te face vulnerabil.
Asigura-te ca in spatele scaunului de birou este un perete. Un perete in fata biroului va actiona ca o bariera in tot ceea ce faci. Decoreaza biroul si incaperea cu obiecte sferice.
Acestea emana energie pozitiva.Asigura-te ca nu sunt obiecte ascutite indreptate spre tine.
Acestea simbolizeaza sageti otravite si pot canaliza energii negative. In vopsirea peretilor evita culoarea galbena pentru ca scade puterea de concentrare.


Idei si tehnici decorative

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*