Dusuri pentru baie

In baile clasice exista fara indoiala cada si dusul portabil ce poate fi agatat pe un suport in perete. In cazul bailor cu spatii reduse, amplasarea unei cazi genereaza discomfort, reduce din spatiu si adesea este neincapatoare.

Solutia la care se poate recurge este aceea de a monta o cabina de dus.


model dus pentru baie
Acestea sunt intr-o gama larga de modele, realizate din fibra de sticla. Amplasarea lor se face simplu, sunt dotate cu toate accesoriile necesare montarii si racordarii la sursa de apa si de evacuare. In principiu, cabinele de dus au 4 pereti rezistenti, semitransparenti sau opaci care permit confortul deplin pentru o persoana.Unele cabine de dus au in dotare pe un suport al peretelui cabinei un scaun rabatabil ce poate fi folosit de utilizator dupa preferinta.
Schelerul cabinelor de dus sunt realizate din fibra de sticla sau teava de otel tratata impotriva umiditatii. Scheletul este rezistent si usor de manevrat in timpul montarii, pastrandu-si calitatile estetice si functionale in timp.
Barele de sustinere permit confortul oricarei persoane, deoarece sunt montate la inaltimi diferite, fiind accesibile si copiilor.
Pentru cei care doresc dus cu hidromasaj sunt pe piata panouri cu asemenea accesorii functionale. Accesoriile ce constau in furtun, robinet si para de dus sunt realizate din inox satinat, cu forme elegante si usor de manipulat, iar jetul de apa poate fi usor sau puternic, selectandu-se varianta dorita prin  afisarea manuala a suprafetei alese.


Reconditionare cada baie
Rezervor WC

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*