Dulap din lemn cu oglinda pentru baie

In orice baie, spatioasa sau modesta ca suprafata, trebuie sa existe un dulapior in care sa depozitam obiecte de igiena de stricta necesitate.
Este important ca acesta sa fie realizat din materiale rezistente la umezeala sau din lemn tratat cu substante anticorozive si antipliviale datorita mediului umed in care este expus.

Pentru o buna eficientizare a spatiului se poate monta pe usa acestuia sau in spatiul central o oglinda.
Formele dulapioarelor realizate din lemn pot fi in functie de spatiul disponibil sau de designul dorit. Acest tip de dulap poate fi montat deasupra chiuvetei, iar componentele sale sa contina spatii deschise cu polite si spatii inchise cu rafuri ampalsate la inaltimi diferite.
La fel de bine oglinda poate fi montata in interior,in laterale pot fi rafturi, iar totul poate fi inchis cu una sau doua usi glisante sau cu deschidere laterala.
In cazul in care spatiul permite se poate realiza un corp inalt cu 3-4 usi. In partea inferioara cu rafturi de depozitare a unor produse, iar partea superioara sa contina oglinda cu un mic raft in fata.
Accesoriile pot fi din metal cromat sau inox care se asorteaza cu orice culoare a faiantei, gresiei sau a dulapului.
In privinta culorii dulapului se pot alege doua variante: asortarea cu nuantele gresiei, faiantei sau a chiuvetei, cazii si wc-ului sau o nuanta de contrast puternic: alb-wenge; maro-crem,etc. Nu trebuie sa omitem designul si compartimentarea acestuia.

Alegerea modelului perfect de baie
Mozaic pentru baie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*