Dressing pentru hol

Holurile caselor sau apartamentelor pot fi prevazute din constructie cu nise in care se pot realiza dressing-uri. Utilizarea spatiului avut la dispozitie in mod original si creativ ofera o destul de mare lejeritate in amenajarea acestor spatii pentru depozitarea unor obiecte sau asezarea unor lucruri de stricta necesitate.


O varianta posibila ar fi : cu un pantofar in partea de jos ; spatiu pentru 5-6 umerase ; suport pentru palarii ; spatiu pentru sacose sau umbrele.
O alta varianta ar fi utilizarea spatiului in vederea depozitarii unor obiecte mai rar folosite.


model dressing hol
Compartimentarea cu rafturi de marimi egale, cu usi ce se deschid individual, creeaza un spatiu util si estetic.
In privinta usilor dressing-ului se poate opta pentru usi mari, pe toata inaltimea peretelui in care sunt incastrate oglinzi, astfel incat un spatiu mic sa aiba dubla functionalitate.
La fel de bine se pot realiza usi sau usa glisanta ( in masura spatiului) pentru a nu ocupa spatiul holului cu o usa ce se deschide in lateral. Daca spatiul o permite se pot compartimenta spatiile cu usi glisante in partea de jos si in partea de sus spatii cu deschidere laterala individuala.
Materialul din care se realizeaza dressing-urile poate fi : lemn, PAL furniruit sau MDF, dupa dorinta.
Este bine ca nuanta sau culoarea sa se asorteze cu peretele, cu aplica sau lustra din hol pentru a crea un cadru placut si estetic, deoarece adesea holul unei case spune foarte multe despre proprietar.


Mese pentru hol
Mobilier de hol | Modele de garnituri pentru hol

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*