Dressing hol

In locuinte adesea exista nise in perete special prevazute pentru dressing-uri compartimentate in functie de necesitate si preferinte, care permite ordonarea unor obiecte mai rar folosite sau de uzanta: incaltaminte, umbrele, sacose, cateva umerase pentru haine.

Un dressing bine compartimentat asigura ordinea si da o nota ingrijita holului locuintei. Materialele din care se poate confectiona acesta poate fi: lemn natur, PAL, MDF sau combinatii ale acestora cu oglizi. In cazul holurilor mai putin spatioase, unde nu mai exista alte obiecte de mobilier este preferabila o culoare deschisa, pentru luminozitataea spatiului.


dressing pentru hol
Daca sunt si alte elemente de mobilier, este bine sa se asorteze materialul sau culoarea dressing-ului cu acestea. In cazul holurilor spatioase, dressing-urile se pot completa cu rafturi deschise pe pereti pentru asezarea unor obiecte decorative. O varianta de compartimenta-re a dressing-ului ar fi : un pantofar in partea de jos, spatiu cu cateva umerase pe mijloc, iar sus rafturi pentru alte obiecte.
Este preferabil ca fiecare din cele trei compartimente sa aiba usi cu deschidere separata, iar pe usile mediane se poate incastra oglinda, pentru eficientizarea spatiului.
O alta varianta ar fi  cu sertare in spatiul de jos si  alta compartimentare superi-oara.Usile si lateralele pot fi din MDF alb lucios, lemn sau PAL in nuante diverse, cu cant ABS= 0,4mm, iar zonele interioare si spatele HDF mat. Usile si sertarele pot avea sistem de glisare USB.


Agatatori cuier
Mese pentru hol

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*