Dozator sapun lichid

Igiena este la ea acasa prin utilizarea dozatoarelor de sapun lichid. Sistemele de acest tip se pot utiliza in baile locuintei sau in spatii publice. Asigura o utilizare indelungata, au sistem de montare pe perete la inaltimea dorita si asigura un aer de eleganta baii.
Dozatoarele de sapun pot fi realizate din polypropilena, inox sau plastic.

In privinta dozatoarelor din polypropilena, au sistem de utilizare prin impingerea butonului, cu dozaj suficient la o singura apasare.
Pot avea culorile: alb, vernil, bleu sau negru, asigurand posibilitatea de a fi asortate cu mobilierul baii. In privinta dozatoarelor din inox, varietatea este diversificata in privinta formei si utilizarii.
Se pot monta dozatoarele din inox mat sau satinat pentru trefic redus, in forma dreptunghiulara, reincarcabil, cu vizor de nivel. Capacitatea este de 0,5l cu dimen-siunile : 160x110x95mm.
Au sistem antipicurare,  vizor pentru nivel sau in-dicator luminos ?lipsa lichid?. Pentru spatiile cu trafic intens alegerea se poate face intre dozatoarele din inox mat sau satinat cu capacitate de 1l sau 1,2l, cu vizor de nivel, reincarcabil sau cu cartus, cu sistem antifurt.
Actionarea poate fi cu buton sau celula fotoelectrica. Dozatorul de sapun din inox cu rezervor are o capacitate de 1,2l si dozare de 1ml cu senzor. Este echipat cu vizor de nivel, led pentru prezenta, senzor antiinterferenta si sistem antifurt. Designul este modern si robust, permite utilizarea zilnica timp de 5 ani.


Suport prosoape
Baie verde | Modele si poze cu bai verzi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*