Dormitor verde | Idei de decorare

Se spune ca verdele este culoarea vietii si a sperantei. Daca te-ai horatat asupra acestui aspect iti recomandam cateva elemente de decor cu care sa iti creezi un spatiu perfect in locuinta ta, o stare de spirit. Incepand de la culoarea peretilor, care poate fi un verde crud, accesoriile reprezentate prin perdele, draperii, covor si tapiterie se pot inscrie in aceeasi gama cromatica, mai intensa sau mai pala.

Este potrivit sa alegeti accesorii in culoarea preferata variind de la verde iarba, oliv sau verde inchis.
Aceste nuante pot fi prezente in dungile covorului, in pernele decorative sau in abajurul corpului de iluminat.


dormitor verde
Langa aceste nuante se pot alege accesorii albe, crem sau bej, dar la fel de bine si argintiu sau negru.O rama de tablou neagra va spori intensitatea culorilor din camera, adaugand farmec ; la fel de bine si albul va puncta cu efect culoarea dominanta a camerei.
Mobilierul confectionat din PAL in combinatii de verde si crem, verde pal sau verde iarba si alb valorizeaza incaperea si creeaza un aspect modern, in tendinte. Evitati verdele inchis, desi se poate asorta cu nuante diferite, deoarece intu-neca interiorul.
Daca este o camera luminoasa, se poate vopsi doar un perete in verde (oliv, verde iarba sau verdele oului de rata) iar accesoriile pot fi maro. Un tablou cu o rama maro va evidentia culoarea ce se poate regasi in perdea, in draperie, in cuvertura sau in dungile covorului. Culoarea verde poate fi prezenta prin obiecte decorative.


Culori pentru dormitor
Sifonier doua usi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*