Dormitor din lemn masiv

Mobila de dormitor din lemn masiv este destinata in general camerelor spatioase.
In acest sens observam in magazinele de resort componente ce se adreseaza celor ce vor un dormitor clasic, dar si piese de mobilier realizate in stil modern, chiar avangardist.

Astfel se acopera o gama larga de solutii destinate tuturor gusturilor.
Referindu-ne la dormitoarele clasice, observam liniile drepte, coloristica dominanta fiind maroul sau culoarea lemnului natur.


model dormitor din lemn masiv
Paturile in general sunt generoase, inscriindu-se in dimensiuni de l=160cm, 180cm sau 200cm ;L=220cm. Dulapurile pentru haine au 3-5 usi cu compartimente pentru rafturi si umerase, alaturi de care se afla comode cu 2-3 usi, sertare ; 2 noptiere si masuta suport pentru oglinda.
Materialul folosit este lemnul masiv de stejar, rasinoase sau cires ; sau cu furnir de nuc sau cires lacuit.
O varianta a acestui tip de mobila de dormitor o constituie lemnul vopsit in nuante clasice sau coloniale alaturi de cele cu finisaj antichizat.
Pentru dormitoarele in stil modern se remarca paturile duble cu linii rotunjite sau sinuoase care se completeaza in aceeasi gama cu dulapuri in doua usi pe care sunt incastrate oglinzi pe intregul spatiu sau pe o singura usa.
Este realizat din lemn de stejar finisate rustic in stejar, cires sau nuc.Nota moderna o dau liniile simple, spatii libere la noptiere si tabla patului.
La dormitoarele moderne liniile simple se completeaza cu jocuri de doua culori contrastante care adauga stil si eleganta.


Paturi matrimoniale
Saltele ortopedice | Avantajele utilizarii lor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*