Design interior vintage

Ca in orice domeniu, dupa un timp se revine la o anumita moda in vestimentatie, coafura, palarii sau amenajari interioare. In acest spectru putem vorbi despre designul interior in stil vitange; desi nu este un stil bine definit. Realizarea unui interior in acest mod presupune alegerea cu grija a obiectelor vechi sau antichizate si amplasarea lor intr-un cadru special, dandu-le valoare.

Comodele vechi pictate cu flori, forme geometrice, fetele de masa cusute sau brodate, perdelele cu broderii sau draperiile inflorate; oglinda intr-o forma unicat incastrata intr-o rama de lemn lacuita adauga farmec.
Tinem seama si de paleta coloristica a interiorului pe care il imbogatim cu nuantele patinate ale unui obiect reconditionat in nuante calde ce imprima interiorului un aer familiar.
Renovarea unei camere in acest stil implica si imbracarea unui perete cu tapet inflorat, in culori calde sau chiar realizarea unui panou de marimea peretelui, cu material pretios, inflorat ce poate fi amplasat in spatele patului;o noptiera si o comoda pictata.
Un efect special se obtine prin amplasarea unui obiect autentic, specific perioadei respective: o rama, oglinda, o vaza sau un tablou.
Este greu sa amplasezi un mobilier?de la bunica? langa un fotoliu sau o biblioteca in stil modern, avangardist; de aceea trebuie ca in decorarea interiorului sa ne asiguram ca respectivul obiect se potriveste.
Stilul vintage presupune utilizarea unor lucruri vechi, mai ales daca au valoare.

Design interior cu imitatie de marmura
Open space design

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*