Design interior cu imitatie de marmura

Scopul designului interior nu este numai de a crea spatii elegante, bine armonizate, ci si de a crea o stare de spirit. Potrivita mai mult spatiilor generoase, decorarea cu imitatie de marmura personalizeaza interiorul prin structura finisajelor, efectul implicand costuri mai mici.

Pentru placarea peretilor, pardoselii sau tavanului s-au creat imitatii de marmura realizate din plastic dublu strat cu baza ABS specifice realizarii gravurilor mecanice pentru interior.
Mult mai usoare, acestea reproduc toate culorile si nuantele marmurei autentice. Paleta coloristica este foarte ampla: verde, negru, coral, brun, galben, etc., in varianta mata sau lucioasa.
Placile se livreaza cu dimensiuni standard 1220 X 614mm sau 614 X 610mm si se aplica folosind un adeziv special. Fiind rezistenta si usoara poate fi utilizata la placarea oricarui spatiu.
In camere mai mici pentru a crea senzatia de amplitudine se poate placa un perete cu o nuanta deschisa lucioasa.
Pentru a pune in valoare un spatiu al living-ului se poate placa si ulterior tivi cu o nuanta contrastanta o parte a peretelui sau semineul.
Placarea stalpilor de sustinere, a colonadelor va personaliza in mod placut interiorul.
Pardoseala holului, a bucatariei sau a baii placata cu  acest material in nuante inchise sau cu borduri in culori contrastante va crea un efect special.
In camerele mari si inalte se pot crea modele ingenioase de borduri pe tavan sau pe langa candelabre.

Amenajari gresie si faianta in alb cu negru
Design interior living cu bucatarie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*