Design interior case

Pentru cei care doresc sa reamenajaze interiorul unei case este adesea foarte dificil. Din acest motiv este bine sa se apeleze la consultanta specializata care ofera variante si se implica in realizarea practica a acestora.
In sprijinul design-ului interior vine gama de produse din domeniul constructiilor: pereti portanti, carmizi din sticla, schelete metalice pentru scari, etc.
Cu materiale din acest domeniu se poate reamenaja compartimentarea camerelor si dependintelor. Apeland la materiale moderne se poate redecora cu succes interiorul.
In acest sens facem cateva propuneri posibile:
a) amenajarea spatiului de sub scara interioara care face legatura cu etajul. Se pot monta rafturi, un birou sau se realizeaza un spatiu compartimentat si inchis cu usi glisante.
b) compartimentarea unei camere mari cu perete din caramizi de sticla.
c)placarea peretilor cu ceramica sau mozaic.
Amenajarile interioare presupun vopsirea peretilor sau aplicarea unor placi de rigips, montarea tapetului decorativ pe peretii interiorului, placarea pardoselii cu gresie, sau cu parchet.
Decoratiunile interioare care finiseaza aspectul interiorului sunt reprezentata printr-o gama variata de perdele, perdele decorative ce se pot monta intr-un spatiu al living-ului, draperii, tablouri, lampadare sau statuiete prin care se personalizeaza interiorul; folosirea unei palete coloristice in amenajarea camerelor.
Construirea tavanului sau peretelui fals unde se monteaza spoturi electrice.

Obtinerea unui decor luxuriant pentru locuinta
Amenajari gresie si faianta in alb cu negru

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*