Decoratiuni pentru bradul de Craciun

Bradul de Craciun este elementul cel mai important al sarbatorilor de iarna. Alegerea marimii sale depinde de spatiul avut la dispozitie.
Un brad impodobit arata bine daca ornamentele stau drept pe crengi, nu se agata unele de altele pentru a-si estompa frumusetea reciproc.

Decorarea bradului presupune arta si migala, ingeniozitate si rafinament.
In partea superioara se amplaseaza globuri mari, lucioase sau mate care evidentiaza varful, ce poate fi in forma de stea rosie, aurie sau argintie sau globuri inelate, cu varf ascutit, in culori vii.
Forma ornamentelor pentru brad cunoaste o mare varietate de forme si culori. Clasicele ornamente, globurile, au colorit uni sau pastelat, sunt mate, lucioase sau transparente, din material casant sau dur.
Pe langa acestea, ne bucura ochiul decoratiuni in forme diverse: ingerasi, clopotei, spirale, umbrelute si bastonase viu colorate ce pot fi agatate printre ramurile verzi aducand efecte coloristice nebanuite in interiorul camerei.
Stelute colorate de marimi diferite, casute si fundite rosii, aurii sau argintii, completeaza efectele de luciu si stralucire din bradut.
Ghirlandele din margele lucioase intr-o culoare: arginitiu, rosu, albastru, galben se aseaza cuminti pe palmele de crengi ale bradului aruncand crampeie de culoare.
Decoratiunile reprezentand suporturi cu lumanari foarte mici si cochete sau mai mari, in culori diferite, se ridica elegant dintre crengi, impodobindu-le cu silueta lor fina.


Cos cu lemne din fier forjat | Decor semineu
Decorarea locuintei pentru Craciun

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*