Decoratiuni exterioare de Craciun speciale pentru casa

Cand va decorati casa de Craciun trebuie sa aveti in vedere tendintele moderne, dar sa va puneti in evidenta si stilul personal. Pe usa de la intrare si deasupra geamurilor puteti atarna crengi de brad impodobite cu beteala subtire rosie sau argintie, dar importanta este ca rosul sa fie predominant. Cu cablu luminos pot fi tivite marginile ferestrelor, a balconului sau usa.

In cazul in care aleea din fata casei este strajuita de stalpi  puteti realiza intre ei ghirlande din cablu luminos.
Daca aveti in curte un copacel puteti sa-l impodobiti cu cablu luminos ce va licari noaptea si cu funde rosii pe timp de zi.
Daca locuiti la casa, cu prilejul Craciunului puteti amplasa in curte figurine de sezon: reni, oameni de zapada, brazi, Mos Craciun.
Pentru ca sarbatoarea sa gaseasca multa lumina in casa dumneavoastra puteti amplasa perdele scurte de luminite la streasina casei, la balcon sau pe terase.
Plasele transparente tip turturi de gheata pot dantela streasina, fiind aproape invizibile ziua, si luminoase noaptea. Pentru terase se poate opta pentru retele de leduri luminoase care imbraca exteriorul pe toata suprafata.
Este important ca instalatiile sa fie specifice exteriorului, avand becurile rezistente si protejate impotriva factorilor de mediu.
Puteti amplasa in curte sau pe terasa un brad cu leduri colorate la capatul crengilor. Acesta va creea o atmosfera sarbatoreasca si personalizata exteriorului casei. 


Alei si placari cu piatra cubica
Porti din lemn

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*