Decoratiuni din piatra naturala

Piatra naturala reprezinta un material la indemana oricui pentru realizarea unor elemente decorative pentru interior sau exterior. Calitatea estetica a pietrei a fost descoperita cu mult timp in urma si a reprezentat o alternativa comoda in decorarea unor obiecte sau spatii. Aliajul folosit pentru piatra este asemanator celui pentru constructiile din caramida, BCA sau beton.

Piatra naturala fasonata in bucati cu grosimi variind intre 2-5cm genereaza modele unice determinate de paleta coloristica a rocii fragmentate in falii de dimensiuni diferite.


decoratiuni piatra naturala
Pentru realizarea unor decoratiuni exterioare, piatra de rau sau roca fragmentata s-a folosit pentru pavarea aleilor din gradini sau curti, fantanilor arteziene.
Din acelasi material se pot realiza stalpi pentru gardul exterior al curtii sau decorarea  peretilor casei sau garajului, oferind o nota particulara locuintei. In interior piatra naturala se poate utiliza pentru decorarea unui perete pe care se afla un semineu sau pardoseala holului la intrare.
Decoratiuni interioare din piatra naturala se pot realiza in living-urile spatioase. Piatra poate constitui un suport special pentru spoturi luminoase, pentru ghivece cu flori sau o minifantana arteziana de interior.
Piatra de rau prin varietatea coloristica poate reprezenta o varianta pentru decorarea peretilor baii, bucatariei sau balconului.
Acest material se poate utiliza in decorarea exteriorului sau interiorului hotelurilor, caselor de vacanta sau restaurantelor.


Modele de fete de masa
Cuverturi pentru canapele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*