Decoratiuni de iarna

Anotimpul rece vine odata cu sarbatorile specifice. Aspectul de sarbatoare poate fi marcat cu diferite decoratiuni special realizate pentru exterior sau pentru interior. Pentru exterior va sugeram amplasarea pe terase a unor vase cu crengi de brad, impodobite cu funde rosii; coronite realizate din brad natural sau artificial ce pot fi agatate pe peretii terasei sau pe usa de la intrare.

In cazul in care aveti arbusti ornamentali ce strajuiesc intrarea sau aleea pana la intrare, ii puteti impodobi cu instalatii luminoase cu leduri special realizate, si vor straluci in reflexe luminoase.
Pentru interior tipurile de decoratiuni sunt mult mai generoase. Acestea constau in aranjamente realizate din crengi de brad, fundite si lumanari, ingerasi care prin aspect si colorit impodobesc masuta de pe hol sau consola; masuta de cafea sau un colt al vitrinei.
In alta categorie se inscriu fundele colorate in rosu, verde si auriu care se pot amplasa pe draperii, pe perdele sau in coltul usii.
Fasii de material alb, auriu sau argintiu care leaga buchetele din crengute de brad pot imbodobi usa de la living sau scara interioara ce duce la etaj.
La fel de bine conurile de brad lacuite si amplasate din loc in loc pe ghirlane din crengi de brad legate cu panglici rosii subtiri asigura un aer sarbatoresc fiind amplasate pe semineu, pe o masa, la ferestre sau pe comoda din dormitor.
Ghivecele de flori pot fi ornate cu funde imense din material rosu sau auriu.

Cos cu lemne din fier forjat | Decor semineu
Decorarea locuintei pentru Craciun

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*