Decoratiuni cu rosu

Uneori este costisitor sa schimbi mobila, sa zugravesti peretii pentru a decora locuinta.
Sunt si alte posibilitati de a face o schimbare. Fiecare dintre noi este un amestec de trecut si prezent ; motiv pentru care decoratiunile interioare permit innoirea acestuia.
Alegerea obiectelor decorative nu este usoara, daca doriti un design interior in pas cu moda si elegant prin subtilitati cromatice.
Obiectele decorative in culori  puternice sau contrastante aduc personalitate si stil.
In aceasta situatie este rosul. Culoarea care atrage privirile, deschide atmosfera si spatiul interior, poate fi utilizata in toata gama sa de tonuri si nuante. O vaza, o statuieta sau un buchet de flori rosii va atrage inevitabil privirea.
In living sau in dormitor se pot utiliza cu succes perne decorative in forme diverse, imbracate in grena, rosu coral sau rosu intens. Funde sau panglici rosii pot fi utilizate in decorarea ferestrelor sau a bucatariei.
Huse rosii din materiale subtiri sau pretioase pot fi aplicate pe sticle, borcane sau ghivece de flori pentru a recrea spatiul sau o atmosfera sarbatoreasca.
In combinatie, rosul se asociaza foarte bine cu: alb, auriu, argintiu, negru sau crem.
In cazul in care aveti in camera o mobila wenge, puteti asocia o perdea alba de organza, si un covor cu  dungi albe, rosii si negre. Draperia in nuante deschise cu floricele mici rosii accentueaza elegant culoarea mobilierului si interiorul. Utilizat in exces, rosul devine  suparator.

Obiecte de artizanat
Cuverturi pentru canapele

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*