Decorarea locuintei pentru Craciun

In decorarea casei pentru Craciun fiecare isi foloseste imaginatia in cele mai nastrusnice moduri. Trebuie sa ai in vedere atat decorarea interiorului, cat si a exteriorului. Pentru exterior sunt ideale instalatiile simple care sa arunce irizatii de lumina sau cablurile cu leduri care pot marca anumite puncte ale casei (usa, streasina, balconul).

In privinta interiorului este indicat sa marcati acest eveniment prin impodobirea bradului cu globuri si instalatii cat mai simple  ca forma si luminozitate.
Perdelele din camere pot fi impodobite cu funde sau clopotei rosii, albi sau aurii sau cu ingerasi mici.
Se pot agata in casa ingerasi albi ce vor creea o stare de liniste si confort.
Crengutele de brad pot fi aranjate in camerele fara brad pentru a risipi aroma specifica sarbatorii.
Pe masa din bucatarie intr-o farfurie sau intr-un cos se pot aseza fructe de sezon si putina scortisoara pentru parfum si culoare.
Pe usa de la intrare, in interior sau la exterior se poate agata un ornament realizat din funde si crengi de brad. Lumanarile parfumate cu forme si culori diferite sunt ideale pentru decorarea camerelor. Nu uita ca si fetele de masa cu imprimeuri sau broderii de Craciun au un efect fantastic.
In cazul in care doriti o fata de masa alba, prindeti cu ace din loc in loc pe poale mici crengi de brad, funde aurii si rosii pentru a marca sarbatoarea. Oglinda din hol si din baie poate fi decorata cu stelute albe sau albastre ce imita fulgii de nea.     


Decoratiuni pentru bradul de Craciun
Pietris decorativ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*