Decorarea camerelor mari

Umplerea spatiului devine o provocare in cazul camerelor mari. Trebuie foarte bine organizat spatiul astfel incat sa nu dea senzatia de goliciune, de camera nelocuita. In scopul de a face o alegere potrivita va oferim cateva sfaturi. Primul lucru este acela de a stabili destinatia acestei camere, apoi stabilirea cu exactitate a unor puncte de interes care sa fie puternic reprezentate prin obiectele de mobilier si decoratiunile ce vor fi amplasate.
 Astfel puteti amenaja un spatiu intim langa semineu, presarat cu cateva scaune joase, o masuta si o sofa destinate unui loc intim, de conversatie. In apropierea locului unde va fi amplasat televizorul se pot amplasa fotolii si o canapea tapitata. Se pot aseza intr-un loc obiecte de arta generoase ca dimensiuni langa un lampadar ce le va evidentia cand lumina va fi aprinsa. Mobilierul este de preferat inchis la culoare, evitandu-se oglinzile, vitrinele cu multa sticla ce amplifica spatiul.
Referitor la vopsirea peretilor sunt preferabile culorile inchise: bej, ocru, tonuri de maro cald si chiar decorarea unui perete cu o draperie in tonuri inchise ce se regasesc in mobilier sau in covor.
Draperiile pot fi bogate, inflorate, din materiale pretioase ( catifea, brocat) iar perdelele uni din material fin (organza, dantela). Daca preferati tapetul alegeti unul bogat in modele mari, chiar florale cu tonuri de culori inchise si deschise. Modelele complexe, pe diagonala umplu spatiul intr-un mod fericit.

Open space design
Amenajari interioare din sticla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*