Dale de pavaj

Dalele pentru pavaj se utilizeaza cu succes pentru realizarea unor spatii elegante de parcare, alei in gradini sau parcuri, amenajari exterioare in curti, edificii publice sau spatii private. Dalele de acest tip sunt realizate din materiale rezistente la factorii externi de mediu, si la cei de temperatura, rezistenta lor fiind la temperaturi de -45/+45grade.

Materialele ce compun dalele reprezinta compoziti ceramici, praf de ciment si var, coloranti, agregate de aditivare ce permit intarirea rapida.


dale pavaj
Formele pe care le pot avea difera in functie de marime, iar marimile sunt intre 160mm/240mm/350mm.
Paleta coloristica este foarte larga, cuprinzand peste 500 de culori si nuante.Gama larga de culori si modele ofera posibilitati multiple de combinare si obtinerea unor modele speciale sau clasice.
O alta caracteristica ce le defineste este duritatea potrivita pentru trafic intens, usor sau mediu.
Dalele pot fi plate sau amprentate cu modele fanteziste care ofera un aspect special aleilor din gradini sau din curti.
Dalele antiderapante se pot utiliza cu precadere in spatiile inclinate asigurand un plus de siguranta iarna. Pentru cei care doresc un efect special se pot utiliza dalele mozaicate.
Realizate cu ajutorul unei tehnologii germane de vibropresare la 20tone forta si sunt foarte rezistente la cei 2,5 sau 3cm grosime.
Sunt potrivite pentru trafic intens, sunt usor de intretinut, iar garantia este de minim 7 ani, iar modelele au un design special.


Iluminat arhitectural
Arbusti ornamentali de gradina

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*