Cuverturi pentru patul din dormitor

Mediul in care traim isi pune amprenta asupra personalitatii. Pentru a realiza in casa armonii cromatice menite sa ne binedispuna sau sa creeze un cadru linistit si familial este bine ca si cuverturile cu care acoperim patul sa se armonizeze cu designul creat.

In cazul unor dormitoare mari, cu pat pe mijloc se recomanda folosirea unor cuverturi din materiale pretioase : matase, tafta sau satinate cu nuante apropiate de a perdelelor sau draperiilor, cu imprimeuri aurii argintii, sau florale.


cuverturi pat dormitor
Pot fi alese cele cu falduri sau volane. Aceste “fete ale patului” pe timp de zi sporesc calmul ce domneste in dormitor si protejeaza asternutul.
Pentru a crea o nota clasica se pot impodobi cu ciucuri sau dantele din matase.
In cazul unui dormitor in stil modern cuvertura poate avea o singura culoare, intr-o nota dominanta ce se regaseste intr-un tablou sau un obiect decorativ din camera.
Acest lucru va atrage atentia asupra lui, ca fiind un obiect important din camera. Pentru dormitoarele de tineret cuverturile pot fi realizate din materiale acrilice in doua culori complementare sau din materiale usoare, uni asortate cu dungi de latimi diferite din materiale pastel.
Aceasta va crea o nota de buna dispozitie si va fi in armonie cu obiecte decorative, culoarea peretilor sau ramelor unor tablouri.
Sunt potrivite si interesante intr-o cuvertura combinatiile de culori neutre cu cele vii, puternice. Cuverturile se pot schimba in functie de anotimp.


Cuverturi pentru canapele
Mici decoratiuni cu oglinzi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*