Cuverturi pentru canapele

Culorile folosite intr-o incapere imprima acesteia un stil propriu, o at-mosfera cu efect asupra starilor de spirit ale locatarilor. Nuantele calde sunt portocaliu, rosu, culorile de pamant ce ofera un sentiment de siguranta, in timp ce violetul, verdele sau albastrul sunt culori stimulatoare.

In decorarea interiorului un loc aparte il au accesoriile dintre care fac parte si cuverturile pentru canapele. Amplasate in living sau camere mai putin spatioase canapeaua este spatiu pentru odihna si realxare.
Cuvertura este necesara in primul rand pentru protejarea tapiteriei, apoi ca obiect decorativ.


cuverturi canapele
Interiorul trebuie sa aiba o tonalitate dominanta ce organizeaza compozitia de care trebuie tinut cont alaturi de natura materialului din care este confectionata cuvertura. Pentru camerele decorate in stil modern pentru canapea sunt ideale pledurile  din lana, in dungi multicolore in care se regaseste si dominanta de culoare din camera.
Pledurile uni in culori de pamant sau ocru aduc o nota odihnitoare. Canapelele din living-urile pretentioase pot fi acoperite de cuverturi matasoase bicolor cu ciucuri sau satinate cu modele in relief in nuanta dominanta a camerei.
Cuverturile brodate din acelasi material ca cel al draperiilor vor crea o atmosfera elevata si un stil pretios. Cuverturile matlasate pot fi o varianta potrivita daca sunt intr-o culoare puternica, in contrast cu dominanta camerei pentru a atrage privirile asupra canapelei ca obiect de mobilier.


Decoratiuni din piatra naturala
Cuverturi pentru patul din dormitor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*