amenajari interioare, decoratiuni, mobila
Amenajari[Home]     Anunturi     Intrebari si raspunsuri     Catalog produse [Gratuit]      Siteuri Firme     

Catalog de produse

Puteti inscrie gratuit produsele in catalog.
Nu exista limita de inscriere

Cum sa ne alegem mobila pentru sufragerie


Despre: cum trebuie sa alegem mobila de sufragerie sau de living astfel incat aceasta camera sa nu para incarcata ci un spatiu placut , relaxant si functional in care ne primim oaspetii , luam masa sau privim la televizor.
Toata lumea are o sufragerie sau un living care trebuie amenajat indiferent de locuinta pe care o are si ca sa fiti siguri ca faceti alegerile potrivite este bine sa masurati camera pentru a sti exact de cat spatiu dispuneti.

sufragerie

Daca ati masurat camera , ei bine, nu va grabiti la cumparaturi, sau cel putin nu cumparati nimic pana ce nu ati citit sfaturile de mai jos. Sunt cateva sfaturi utile despre cum sa ne gestionam cat mai bine spatiul pe care il avem si cum sa mobilam o camera fara ca aceasta sa aiba un aspect incarcat.

In primul rand aveti nevoie de un loc in camera de minim un metru pentru a va putea deplasa prin aceasta nestingheriti adica fara a lovi ceva sau pe cineva.

In al doilea rand daca doriti sa alegeti o mobila voluminoasa ca de exemplu o biblioteca este indicat sa o asezati de-a lungul peretelui cel mai lung din camera. Totusi asta nu inseamna ca trebuie sa va asezati toata mobila de-a lungul peretilor cu gandul ca daca va ramane mijlocul camerei liber veti avea mai mult spatiu, pentru ca nu veti obtine decat o camera supraincarcata.

Daca optati pentru un covor in camera tineti minte ca ideal este ca acesta sa se afle la o distanta cam de 30-40 de cm fata de perete, iar daca doriti un covor mai mic care sa vina doar sub masa de cafea trebuie sa lasati cam 50 -60 cm de covor de la capatul mesei si pana la perete. Nimic nu este mai groaznic decat sa ai impresia ca se termina covorul sub tine. atunci cand stai la masa.

Daca aveti o masa cu scaune trebuie sa tineti minte ca nu este prea comod sa ca atunci cand treci pe langa persoanele de la masa sa te lovesti mereu de ele, asa ca aveti in vedere o distanta de un metru ca si loc de trecere pe langa cei ce stau la masa. Acestea fiind spuse puteti sa incepeti cautarea pentru mobila dvs. de sufragerie.

Spor la cumparaturi!

Amenajari, Decoratiuni