Cum scap de igrasia din balcon?

Intrebare de la un cititor: Cum scap de igrasia din balcon?
Acum 1 an si ceva am inchis balconul cu termopan si l-am zugravit frumos. De cind a venit anotimpul rece si mai ales zapada am inceput sa fac igrasie in balcon. Cum scap?

Raspuns(Sorin): Pe balconul unei locuinte practic nu ar trebui sa fie igrasie, deoarece locul respectiv este puternic ventilat.
In camera ce are zid comun cu balconul poate aparea in camera o punte termica unde apare condensul si apoi mucegaiul. Pentru rezolvare va recomand ventilarea (aerisirea zilnica o data sau de mai multe ori) sau placarea la interior a peretelui comun cu polistiren expandat de cel mult 5 cm.

Raspuns(chezan viorel): montativa un calorifer de la centrala termica

Raspuns(Ingineru): Incearca sa aplici pe perete un strat de solutie cu clor pentru inalbire rufe AS. Solutia se aplica cu pensula si se aeriseste apoi camera. Cand mai zugravesti adauga AS in var.

Raspuns(Florin): Sa nu incercati sa puneti calorifer in balcon nu se merita. Trebuie incalzil prea mult ca sa scapi de igrasie.
Cel mai bun mod de a scapa de igrasia din balcon este sa lasi un geam sau 2 deschis. Daca stai cu toate geamurile inchise nu ai nicio sansa sa scapi.

Buna, Am un living deschis spre bucatarie si hol si nu stiu ce culoare sa folosesc pt pereti avand in vedere ca mobila la bucatarie este maro inchis si coltarul in living este gri Multumesc
Ce este PUD si cand se realizeaza un proiect de PUD?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*