Cum realizam un decor romantic

Realizarea unui decor romantic este determinata in egala masura de dorintele si stilul fiecaruia. In acest scop ne stau la indemana o sumedenie de mici tertipuri si mijloace simple sau mai complexe. Incepand cu alegerea culorii zugravelii peretilor, a culorii si formei mobilierului si a obiectelor ce il compun, continuand cu oglinzi si obiecte decorative asezate in diferite locuri din camera.

Presupunand ca spatiile potrivite pentru un decor romantic sunt in special dormitorul si livingul, propunem cateva posibilitati la indemana. Utilizarea unor obiecte de mobilier antice sau antichizate, corpuri de iluminat realizate din fier forjat sau lemn antichizat creeaza cadru romantic.
Paleta coloristica realizata in aceste incaperi prin culoarea pernitelor decorative, a unor perdele fine, a dantelei si draperiilor din matase ar fi o alta metoda. Mici obiecte decorative, folosite si amplasate strategic genereaza o atmosfera romantica, interiorului.
Legarea draperiilor cu funde sau ciucuri realizati din materiale de dantela sau catifea,cuverturi brodate din brocat sau tafta creeaza o atmosfera speciala. In alta categoriie se inscriu mici decoratiuni folosite si amplasarea acestora. Lumanarile parfumate aduc tripla posibilitate generata de forma sau culoare si parfum. Aranjamente din flori si frunze uscate asezate in vaze confectionate manual sau achizitionate din magazin sau iluminarea cu spoturi pozitionate astfel incat sa creeze umbre si lumina.

Open space design
Amenajari interioare din sticla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*